KONYA / KADINHANI - Söğütözü Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ÖĞRENCİ

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrencilerimize başarılı geçmesini dilerim. Okulla ilk kez tanışan minik yavrularımıza okul hayatlarına hoşgeldin diyoruz. Anasınıfında anne şefkatiyle okula başlangıç yapan tüm çocuklarımızın velileri müsterih olsunlar. Öğrencilerimiz kısa sürede okullarına uyum sağlayarak sevecek, sosyal ve bilişsel bir çok alanda hızlı gelişimlerini gözlemleyeceksiniz. Özellikle 1. ve 8. sınıf  öğrencilerimiz zorlu bir eğitim-öğretim yılı geçireceğinden velilerimizin okul-aile işbirliği içerisinde bu süreçleri kolaylaştırmasını temenni ederim.

Mrt

Mart ayında göstermiş olduğu erdemli davranışlar ve çalışkanlığı ile Ay'ın Öğrencisi olmaya 6/A sınıfından Mehmet Emin KILIÇ layık görülmüştür. Öğrencimizi kutluyor , ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ock

Ocak ayında göstermiş olduğu erdemli davranışlar ve çalışkanlığı ile Ay'ın Öğrencisi olmaya 5/A sınıfından Medine Müge TAŞÇI layık görülmüştür. Öğrencimizi kutluyor , ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ HADİ BİL BAKALIM BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA MÜCADELE VEREREK FİNALE ÇIKIP İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

Ara

OKULUMUZDA FİZİKİ YAPILARI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.