KONYA / KADINHANI - Söğütözü Ortaokulu

Söğütözü Ortaokulu

SÖĞÜTÖZÜ MAH. 126908. SK. NO: 28 KADINHANI / KONYA
Vizyon
Bireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır.
Misyon
ürk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; İyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışına uygun yetişmiş, birbirleriyle düşünce alışverişinde bulunabilen, kendilerini özgürce ifade edebilen, Öğrenmenin sadece okul döneminde değil tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, Kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır, Sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.
08:30 - 11:50 12:45 - 16:25
OKULA AİT BİR SERVİS YOKTUR.ÖĞRETMENLER ARABALARIYLA GELMEKTEDİRLER.
KADINHANI/KONYA
KADINHANI İLÇE MERKEZİNE 7 KM UZAKLIKTADIR.